Yöreler ve Bölgeler Yemek Yarışması Organizasyonu

Kategori Haberler

15 -16 nisanda aşçılar bayramı ve truzim haftasını Alanya’da yöreler ve bölgeler  yemek yarışması organizasyonu düzenlendi.

2016 Bakliyat yemekleri ilk yarışması Antalya EXPO ‘da yapıldı. İkincisi Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği tarafından Alanya ‘da yapıldı ve .15-16 nisan tarihlerinde Alanya’daki yarışmalara ev hanımları Alanya’nın ve Türkiye’nin yöresel yemeklerini sundu. Üniversite öğrencilerimiz ve Türkiye aşçılar Federasyonumuza Bağlı Dernekleri ve Alanya’mızın güzide aşçıları Yöresel ve Bölgesel yemeklerle aşçılar bayramında birbirinden leziz sunumlar yapıldı iki gün boyunca Alanya’mızı Türkiye’nin değişik bölgelerinden lezzet ustaları katkılarını sağladılar ve sonrasında bu organizasyonu Banana Otel de gala yemeği düzenleyerek lezzet ustaları ve değerli konuklarımızla keyfli sohbetler edilip yemekler yendi,plaketler sunuldu.15 -16 nisanda aşçılar bayramı ve truzim haftasını Alanya’da yöreler ve bölgeler yemek yarışması organizasyonumuzu siz değerli katılımcılar ile coşkulu şekilde kutladık .
Katılımlarında dolayı Pr.. Dr. Ahmet Pınarbaşı Alaattin Keykubat Üniversitesi rektörü
Altid Başkanı Burhan SİLİ
Kent Konseyi Başkanı Nurhan ÖZCAN
Türkiye Aşçılar Federayonu Başkanı Zeki AÇIKGÖZ
Katılımlarından dolayı da dernek başkanlarına ve ana sponsorumuz ZEKİ KORKMAZ beye teşekkür ederiz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir